Tuotteet hakusanalla jäädytä rasvasolujen menettely (4)

BIO Lehtikaalijauhe; Lehtikaalijauheuutteet 4:1; Lehtikaalijauheuutteet 5% - Chem2Market GmbH

BIO Lehtikaalijauhe; Lehtikaalijauheuutteet 4:1; Lehtikaalijauheuutteet 5% - Chem2Market GmbH

{"Lisäksi Plants2Market on BIO- ja HACCP-sertifioitu ja saanut syyskuun 2023 lopussa DIN EN ISO 9001:2015 -alku-sertifikaatin.":"","Palkokasvi":"","Tuotteemme myydään suurpakkausmuodossa. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.":"","Afrikkalainen mustapapu":"","BIO chlorella":"","Bambu":"","Kenttäpursu":"","Käsitelty kasvinosa":"lehti","BIO chaga":"","Lehtikaali, tunnetaan myös nimellä \"Kale\", on tummanvihreä lehtivihannes, jota pidetään superfoodina sen korkean vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuuden vuoksi.":"","Amla":"","BIO nokkonen":"","Valeriaana":"","Uuttoprosessi":"etanoli & vesi","Kantaja-aine":"maltodekstriini","BIO koivulehti":"","BIO brasilialainen manteli":"","Laatu":"elintarvikkeille","Artisokka":"","Alfa-lipoiinihappo":"","Tieteellinen nimi":"Brassica oleracea var","Astaksantiini":"","Alant":"","Ashwagandha":"","Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:":"","Acerola":"","BIO parsakaali":"","BIO karpalo":"","Beta-glukaani":""}
L-Valiini - Jauhe, Energiajuomat, Ravintolisät

L-Valiini - Jauhe, Energiajuomat, Ravintolisät

L-Valiini kuuluu kahdeksaan välttämättömään aminohappoon, joita kehosi ei voi itse tuottaa. L-Valiini vahvistaa hermoratoja ja ravitsee lihaksiasi. Erityisesti urheilijoilla on fyysisen aktiivisuuden vuoksi kohonnut päivittäinen tarve. Myös lihassolujen rappeutumisen tai motoristen häiriöiden yhteydessä L-Valiinia käytetään. Lääkinnällisessä käytössä L-Valiini on osa infuusioita tai keinotekoista ravintoa. Käyttö: L-Valiini liukenee hyvin veteen ja muihin nesteisiin. Sekoita vain ja nauti ruoastasi tai juomastasi. Tuotteen ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Vegaani
Bestoat - Koloidaalinen kaurajauho (USP/NF), Hydrolysoitu kauraproteiini, Kauran beetaglukaani, Kauratärkkelys

Bestoat - Koloidaalinen kaurajauho (USP/NF), Hydrolysoitu kauraproteiini, Kauran beetaglukaani, Kauratärkkelys

Kaura-peräiset tuotteet (Avena Sativa) tunnetaan myös hyvin kutinaa lievittävistä ihonsuojista, pehmentävistä ja hoitavista ominaisuuksistaan, sekä niiden kyvystä vaikuttaa hiuksiin ja ihoon. Lääkäreiden ja ihotautilääkärien suositukset erilaisiin ihosairauksiin ovat olleet toistuvia. Luonnollisten kauratuotteiden proteiinipitoisuus vaihtelee sekä proteiinipitoisuuden että hiukkaskoon jakautumisen mukaan, ja niitä käytetään monenlaisissa sovelluksissa. Kauraproteiinipitoisuus vaihtelee 11 %:sta 20 %:iin riippuen tietystä laadusta, kun taas hiukkaskoon jakautuminen vaihtelee ultrahienosta karkean kokoiseen. Yleisesti ottaen kaikki laatuasteet kuitenkin tarjoavat seuraavat ominaisuudet, jotka on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa, kun niitä käytetään valmiissa tuotteissa. Kauratuotteemme ovat korkeimpien laatustandardien mukaisia ja sertifioituja luomutuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen värin sekä tasaisen hiukkaskoon erinomaisista hyödyistä. Niitä voidaan käyttää laajalla sovellus- ja tuotekategorioiden alueella.
Jäämien ja Saasteiden Tutkimus

Jäämien ja Saasteiden Tutkimus

Huomaako tuotteissanne/komponenttipinnoissa epäpuhtauksia tai jäämiä? Niiden alkuperän selvittämiseksi on tärkeää tuntea koostumus. Epäpuhtauksien ja jäämien lähteen jäljittäminen komponenttipinnoilla edellyttää häiritsevän aineen koostumuksen tuntemista. Tämän tiedon perusteella voidaan esimerkiksi tarkastella käyttöympäristöä, kuljetusreittiä tai valmistusympäristöä syyn löytämiseksi. Analyysissä käytämme erilaisia analyysimenetelmiä riippuen epäpuhtauden koosta ja tyypistä.